Velilerimizle iletişimlerimizde aşağıdaki yöntemleri kullanıyoruz:

Bilgilendirme Mektupları: Okul idaresi, gerekli gördüğü konularda bilgi vermek amacıyla, zaman zaman ailelere mektuplar gönderir.

Web Sayfası: Okulumuzun web sayfasından (www.egitimciler.k12.tr) her türlü güncel duyuru, haber, bilgilendirme, öğrenci takibi vb. ile ilgili çeşitli izlemeleri yapmak mümkündür.

Telefonla İletişim: Acil ulaşım gerektiren durumlarda, velilerimiz ile direkt telefon iletişimi kurulur. Bu nedenle velinin okulda kayıtlı telefon bilgilerini güncel tutması büyük önem taşır.

Mailing: Özel günler, etkinlik bilgilendirmeleri ile ilgili olarak şahsi e-posta hesaplarına mailing gönderimi yapılır.

Newsletter: Okul ile ilgili her türlü gelişme, resmi web adresi ana sayfada yapılacak haberlerle duyurulur. Haberlerden öne çıkanlar her ayın sonunda toplu şekilde newsletter olarak tekrar paylaşılır.

Cep Telefonu Mesajı: Velilerin bilgilendirilmesi gereken durumlarda, cep telefonlarına kısa cep telefonu mesajı (SMS) gönderilir. Telefon bilgilerinin güncelliği bu iletişim sisteminin sağlıklı çalışması açısından da önem taşır.