KAYIT KABUL

"Özel okul hayal değil, her öğrenci özeldir." Her öğrenci iyi bir eğitim alma hakkına sahiptir.Özel Eğitimciler Okullarında eğitime gönül vermiş öğretmen kadrosu ile butik okul konseptinde iyi bir eğitim alarak gelecege özgüvenle bakan öğrencilerimiz arasına siz de dahil olabilirsiniz.

36 - 66 ay arası anasınıfı okul öncesinden; ilkokul başlama yaşı itibari ile, her öğrenciyi sevgiyle kucaklıyor, verecegimiz değer ve eğitimimizle fark yaratıyoruz.

Eğitimciler Ortaokulu 5.sınıf itibariyle ağırlıklı yabancı dil eğitimi ve LGS hazırlık süreci ile öğrencilerini geleceğe hazırlar.

Nitelikli birer birey olma yolunda en iyi eğitim ve öğretimi; modern ve teknolojik sınıflarımızda; hijyenik ve güvenilir bir ortamda sevgi ve huzur içerisinde sunuyoruz.