EĞİTİME YÖN VERİYORUZ

Eğitimin ilkokul basamağında öğrencilerimiz; konularında uzman öğretmenlerimizin öncülüğünde, öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile yaşayarak, görerek, deneyerek ve yerinde inceleyerek öğrenim görürler. Eğitimciler Okulları olarak, çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışıyla verdiğimiz hizmetle öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktayız. Okulumuzdaki tüm uygulamalar, constructivist (yapılandırmacı) yaklaşıma ve çoklu zeka yaklaşımına uygun olarak yapılmaktadır.

BRANŞ DERSLERİ İLE ÜST DÜZEYDE GELİŞİM

Kişisel gelişim dersleri ile bireysel farkındalık yaşayan öğrencilerimiz etüt çalışmaları ile derslerini pekiştirir. Yoğun ve etkin İngilizce ve Almanca öğretimi ile yabancı dil becerilerini geliştirir ve zengin branş dersleri ile akademik yönden en üst seviyeye ulaşırlar.

Okulumuz; insani değerleri, eğitim bilimlerini ve ulusal gerçekleri sentezleyen bir eğitim vizyonuyla hizmet vermekte ve böylece, çocuklarımızın gelişimine en üst düzeyde katkıda bulunmaktadır.